Klantvriendelijk 

  Snelle service 

   Bezorging door heel nederland 

  Garantie op bijna elke aankoop  

Contact informatie

Heeft u vragen of opmerkingen ?

vul dan het onderstaande

concact formulier in

en wij zullen zo spoedig mogelijk

contact met u terug op nemen  

Naam *
E-mail *
Bericht *

Algemene verkoop voorwaardens

 Op elke aankoop die u bij ons doet gelden de volgende garantie voorwaardes. Bij producten zoals accessoires & onderdelen heeft u 24 uur garantie met aantoon van bon en of factuur, bij aankoop van (een) fiets heeft u minstens 1 maand garantie m.u.v nieuwe & elektrische daarop heeft u minsten 3 maanden garantie. Garantie geld niet op lek (gereden) banden of andere schades die zijn gemaakt na aankoop. Garantie vervalt zodra de bedrijfssticker word verwijderd van de fiets. Aankopen retourneren kan binnen 7 werkdagen als het product of onderdeel niet op verzoek is besteld, beschadigd, gewijzigd, of op een andere wijze gemanipuleerd is. Er mogen geen producten geretourneerd worden zonder voorafgaande goedkeuring van een medewerker van secondwheels. op retournering van een aangekocht product is een gemiddelde retourtoeslag van 21% van toepassing i.v.m btw afdracht. online foto's kunnen soms iets afwijken van het originele pruduct

 

 

 

Algemene reparatie voorwaardens

 

Bij het achterlaten van uw fiets voor reparatie gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaardens

wij vragen u ten allertijden naam & telefoonnummer in te vullen bij afgifte van reparatie zodat wij u kunnen bellen zodra de fiets weer klaar is !

Het ophalen van de fiets kan zonder extra stallings kosten tot 7 dagen na telefonische contact

daarna vervalt de gratis stalling van uw fiets en betaald u € 2,- per dag extra voor het stallen/achterlaten van uw fiets tot een maximum van € 50,-

Blijft de fiets langer dan een maand staan en bent u verder niet (meer) te bereiken of word er geen contact (meer) opgenomen dan word de fiets preventief door ons weg gezet en later gedemonteerd en gerecycled voor oud ijzer! 

 

Algemene leenfiets

 voorwaardens

 

Als u een leenfiets van ons meeneemt gaat u akkoord met onze leen voorwaardens & betaald u een borg van minstens € 25,-

Leenfietsen zijn de eerste 24 uur gratis te gebruiken daarna betaald u € 2,50 ,- per dag & € 7,- per week

bij teruggave word de fiets gecontroleerd en als de fiets dan nog in dezelfde staat verkeerd als toen u hem mee kreeg dan krijgt u vanzelfspreken uw aanbetaalde borg trug. 

Mocht het zijn dat de fiets is weg gehaald of dat er iets beschadicht, kapot ,of vernield is aan de fiets dan word dit verekend met de borg en kan het in sommige gevallen zijn dat u extra dient te betalen voor de gemaakte schade/gebreken aan de fiets of het niet terug brengen van de geleende fiets

 

 

 

 

 

Hulp kracht gezocht

Lijkt het jou leuk om bij ons af en toe mee te helpen en of stage te lopen, om zo de fijne kneepjes van het vak te leren en eventueel wat bij te verdienen? 

 

Vul dan onderstaand formulier in met jou persoonlijke gegevens en wat je mogelijkheden zijn en dan nemen wij z.s.m concact met jou op en wie weet zien we elkaar dan snel :)

Naam *
E-mail *
Telefoon nummer *
Bericht *